You are currently viewing Входната врата и дизайнът на домът Ви

Входната врата и дизайнът на домът Ви

За вашият дом една от важните части за дизайна е входната врата. Трябва да се има предвид някои характеристика при избора когато сами избирате дизайна на вратата. При избора на входната врата трябва да имате предвид от какъв материал е изработена. Също да прецените каква дръжка ще изберете активна или пасивна от външната страна на вратата, аксесоар дали ще се монтира като чукче, или шпионка. Желателно е да се съобразите с цвета на подовата настилка да ли ще е подходящ на входните врати. Старата врата ще трябва да се демонтира. При монтажа на входната врата се налага да се демонтира стар праг не дървен, ако има.

Всичко около вратата е важно за дизайна

За да изберете подходящата врата също трябва да бъдете наясно стените от какъв материал са изработени. Когато бъдете посетени от размерчик много важно е да се уточни правилната посока, в която ще се отваря вратата /на вън, на вътре, на ляво или дясно/. Зависи от стила на домът Ви може да се избере каква врата ще подхожда дали да е по-стилна, или елегантна врата.

Изберете правилно материала за вашата врата

В днешно време на пазара има голям избор от модели врати изработени от висококачествени материали както различни цветове и фрезовки. Също в момента вече се предлагат модели с UV специално изработени за къща за външни условия за шумо и топлоизолация. Крилата на вратата се изработват от минерална вата или полистирен, което е много добър уют в домът Ви. За хората с по-голямо любопитство шпионката ще бъде важен фактор. Вратите в днешно време са с шипове те са направени да влизат в касата, в момента най-добрата заключващата система е ДАФ моноблок /две отделни заключващи системи/ това е за сигурността на домът Ви.

За всеки стил си има врата

Също има предлагане за по изискани клиенти вградена алармена система, тя е дистанционно управление както и крило с вградена клавиатура. Лицето на вашият дом това е ВХОДНАТА ВРАТА. Домът Ви се нужда е от сигурност, защита и спокойствие. Когато бъдете посетени в домът ви от хора първото нещо, което виждат това е вашата входна врата, тя показва какъв тип хора живеят в този дом.

Вашият коментар