You are currently viewing Монтиране на входна врата- довършителни дейности

Монтиране на входна врата- довършителни дейности

Нужна Ви е подмяна на входната и интериорните врати в жилището, в което живеете или сте закупили нов апартамент, къща или офис. Дошъл е моментът да закупите врати. В днешно време има всевъзможен избор, на какви ли не модели, ще се натъкнете на тях, когато тръгнете да търсите по специализираните магазини. Възможностите са, както за апартаменти, така и за къщи, където задължително трябва да имат UV защита. Вратите за къщи имат малко по-различни характеристики, най-вече в покритието. Съобразете се с отделения бюджет за входна врата, но без да правите ключови компромиси.

Как да декорираме около вратата

В повечето случаи хората питат как да направят декорацията, около вратата си. Първо трябва да сте направили избора на входна врата и какви други материали ще са необходими, да изчислите сумата – колко средства ще са Ви нужни, за да завършите всичко.

Залепяне на камък

Личен е изборът и предпочитания как да се облече зида и кой е най-стилистичният вариант за декорацията му. Залепянето на камък е сред най-предпочитаният начин за обръщането на зида. Изкуственият камък се залепя, освен на външни облицовки, но и за вътрешни декорации на повърхности на стени. Трябва повърхността да е задължително добре заравнена! Това е закон, в резултат, на който трудът и идеята стават лесно достижими. Ако решите да минете на естествен камък , то това е доста лесен начин за изпълнение. Трябва да определите цвета и текстурата на елементите, за да стане всичко идеално.

Уширителна планка и первази

Също има вариант за обръщане на зид с уширителна планка и первази от МДФ или HDF плоскости. Ако се спрете на този начин, то той води до спестяване на време, но и на усилия. След като всичко вече е монтирано и обърнато идва най-важният момент, да се изгради праг – той не трябва да се пропуска. Голяма част от моделите ги има с Г-образна лайсна, тогава тази дейност става още по-лесно осъществима. Когато няма вграден праг, вариантът е да си го направите. Праг може да се направи от много неща:

  • ламинат;
  • теракот;
  • естествен камък;
  • дървен материал.

В големите строителни магазини се предлагат и готови прагове. Всичко зависи от Вас, какви са Вашите желания и предпочитания.

Вашият коментар