You are currently viewing Врата за детска стая

Врата за детска стая

Според хората най-трудно се подхожда, при неоходимост от подмяна на врата за детска стая. Изборът, както всички знаем, в съвремието ни е доста голям. Броят на моделите и цветовете са многобройни. Детската стая трябва да бъде уютна с достатъчно пространство за игра. За да бъде довършен ремонтът и да изглежда добре, трябва да има монтирана и добре изглеждаща врата. При избора за врата за Вашето дете, е необходимо да подходите креативно, но и внимателно, според възрастта на детето Ви.

Интериорна врата за стая на малко дете

Врата с нарисувани човечета за детска стая

Препоръчваме в този случай – остъклен модел. Предполагаме, че няма да сте напълно на едно мнение с нас за това предложение, защото се страхувате, че то ще я счупи и би могло да се нарани. Но нека Ви разясним – вратите със стъкло са обезопасени достатъчно и са със закалено и устойчиво стъкло. Предимствата на интериорната врата, когато тя е със стъкло, е че не се ограничава достъпът на светлина, а така се придава на стаята повече простор. Наред с това, вечер, когато има осветление в съседно помещение, детето няма да се страхува, че е само. Още един положителен аспект е, че през вратите със стъкло, родителите не са възпрепятствани да наблюдават детето в стаята, дори и при затворено крило.

Интересни и изключително забавни решения ще откриете – модели с детски анимационни герои, герои от приказки, цветя и дори принт по Ваш проект. По този начин стаята добива завършен вид и несъмнено детето ще е изключително впечатлено и доволно.

Ако се насочите към по-класическите варианти на вътрешни врати, за предпочитане изберете покритие, което да е ламинирано. От него по-лесно ще се почистват боички и следи от палави пръсти, а още по-добре е да е и устойчиво на влага.

Една препоръка – снабдете се със стопер, за да не се нарани стената и интериорната врата!

Интериорна врата за стая на подрастващ

Стая за момиче в розово и черно

Има разлика, при покупка на врата за стая на подрастващи. Вземете под внимание, че те предпочитат самостоятелността, спокойствието и уединението. В тази ситуация Ви препоръчваме вратата да бъде плътен, фрезован модел. Тези врати осигуряват звукоизолация, което би създало по-добри условия за концентриране по време на учене или при пускане любима музика, а този случай и Вие ще сте доволни. Всяко дете иска да има своя самостоятелна стая и да бъде не обезспокоявано.

Нека вече голямото Ви дете се включи в избора и реши каква интериорна врата иска. Може да е в любим негов цвят с устойчива повърхност, по която може да се налепят надписи или плакати, например. Важно е да успеете да създадете любимо пространство, в което детето да е напълно спокойно и щастливо.

Вашият коментар