You are currently viewing Подходящ цвят за интериорна и входна врата

Подходящ цвят за интериорна и входна врата

Напоследък хората се вманиачиха от стилово съчетаване на всичко, което имат. Дори и при интериорните врати съществува такова съчетаване. Било то съчетаване на цвета, на стила или дори на самата форма. Хората искат всичко в дома им да бъде стилово издържано, дори си наемат дизайнери за тази цел. Правят си мебели по поръчка, врати по поръчка и дават куп пари, за да може дома им да изглежда перфектно.

Има няколко варианта добър стилов синхрон. Вие може да съчетаете всичко в една цветова гама, близки тонове и форми, или да използвате контраста, за да изпъкне Вашата врата пред нещо друго.

Ще ви дадем няколко примера за добро съчетание

Ако вашите стени са в бежовата гама, подовата ви настилка също (било то ламинат или нещо друго), може да си поръчате мебели и интериорни врати в по-тъмен цвят, за да могат тези елементи да изпъкнат в светлата ви стая. Ако в стаята ви имате съчетание на тапети с боядисани стени, може да си сложите тапети, на които да преобладават определени елементи- било то кръгчета, квадратчета или някакви други символи, които също да присъстват и на интериорната ви врата. По този начин ще направите едно много добро съчетание и един прекрасен дизайн на вашата стая.

По-голямата част от хората искат новата им входна врата да бъде в същия цвят като останалите интериорни врати, дори и със самата дограма или с мебелите им в дома.

Но ние бихме ви казали, че това изобщо не е задължително. Входната ви врата може да бъде добре избрана и съчетана с коридора ви, било то с цвета на подовата ви настилка или със стените в коридора ви. Хубаво е отново да наблегнете на контраста. Може дори да изберете нещо напълно контрастиращо за цвят на входна врата, което напълно да се различава от вътрешните ви врати или интериора на коридора. По този начин ще контрастирате и ще насочите вниманието точно към този обект в дома ви. Така ще бъдете уникални и ще имате едно по-разчупено и красиво жилище.

Вашият коментар