You are currently viewing Mодерна входна врата – създайте я!

Mодерна входна врата – създайте я!

Модерните входни врати могат да донесат също толкова уют и атмосфера, колкото ретро моделите, особено когато са съчетани в хармония с цялостния екстериор на дома.

Хармония с екстериора

Входна врата позиционирана зад красива ограда на къща, би била елегантна и дискретна, ако е в тон с цялата сграда. Например, рамките на прозорците плюс гаражната врата да са решени в един стил и цвят с тези на вратата.

Декорация на входа

Къща със зелена входна врата, френски прозорци и с цветя

Декорацията около външната врата е винаги необходима. От изтривалка до подходящо озеленяване, прави всяка входна врата особено привлекателна и забележима. Помислете над вариантите за смяна на звънеца, подходящи дръжки, дори и украса според сезона. Начинът, по който сте украсили входа, оказва огромно влияние върху впечатлението за вратата. Симетричните тела като осветлението на верандата и саксиите, създават подреден и елегантен външен вид.

Добавете малко яркост

Издръжливите бои за врати вече могат да се намерят във всички цветове на дъгата, така че можете да експериментирате с неутрален, мек пастел или смел тон. Примерно, ярко жълт нюанс прекрасно ще контрастира на тъмносиня стена. Контрастът идва на помощ винаги, когато искате да отличите нещо и да насочите вниманието към него, в случая входната врата. Не се плашете, че ще размислите, защото ако почувствате нужда от промяна, можете просто да пребоядисате в друг тон и това ще се отрази освежаващо на цялата външна фасада на Вашия дом! Разбира се, вземете под внимание характеристиките на повърхността на крилото при покупката на боя.

Повече светлина в антрето

За входно антре, което се нуждае от естествена светлина, има смисъл да изберете остъклена или частично остъклена входна врата. Ако сте загрижени за неприкосновеността на личния живот, не е нужно да използвате прозрачно стъкло – можете да изберете шарки, матове, цветове или тонирани дизайни.
За да сте сигурни, че вратата остава сигурна, препоръчително е да инсталирате закалено стъкло.

Дървена врата за повече чар

Една масивната дъбова врата, би била красиво допълнение към входа на дома, особено когато е в съответствие с останалата част от къщата. Това важи с голяма сила за селските имоти, именно те са перфектни за този тип врати. Ако прецените, защитете я с подходящ лак и ще имате качествена и внушителна врата години наред.

Сами виждате как входната врата е в състояние да преобърне представите за дома. На Вас остава решението, дали това ще е в положителна посока.

Вашият коментар