You are currently viewing Стъклени плъзгащи врати – Практичното решение за вашия интериор

Стъклени плъзгащи врати – Практичното решение за вашия интериор

Такива интериорни врати не заемат много място, тъй като се отдалечават паралелно на стената. Те са възможно най-сигурни, когато са отворени. Можете да ги украсите с шаблон на ясен, непрозрачен или оцветен фон.

Това, че в днешно време все по-често навлизат в нашите домове плъзгащите стъклени врати не е случайно, защото стъклените плъзгащи врати внасят много стил и елегантност в интериора на дома. Красивата стъклена конструкция с матирано стъкло може да се превърне в истинска декорация на стаята или коридора. Стъклените врати изглеждат леки и проветриви. Те не затрупват стаята, а и добавят повече светлина като дизайнерите често използват плъзгащи стъклени врати, за да разширят и дадaт повече светлина на стаята.

Тези врати могат да бъдат монтирани в селска къща, апартамент, офис. Те ще изглеждат добре във всеки интериор.

Големият избор от дизайни и разнообразие от декоративни покрития ще създадат интересни дизайнерски решения за всеки дом.

Не е нужно да правите специални усилия за отваряне и затваряне на плъзгащи се врати. Плъзгащата се врата не може да бъде сериозно наранена, като натиснете ръката или крака си. В такива конструкции се използва устойчиво на удар двойно закалено стъкло. То перфектно издържа на натоварване, не се напуква и не се чупи.

Ролковият механизъм Ви позволява да отваряте и затваряте вратите без скърцане, блъскане или какъвто и да било шум. Също така стъклената врата Ви дава едно прекрасно решение за намаляне разхода за осветление, тъй като стъклената врата, монтирана в коридора, може да Ви спести електроенергия. Тя пропуска достатъчно светлина, за да не се налага да включвате светлините в коридора през деня.

С помощта на прозрачни стъклени врати можете да направите стаята визуално по-голяма.

Ето защо, такива врати могат да украсят хола или заседателната зала. А плъзгащите стъклени интериорни врати с изискани шарки на непрозрачна повърхност ще допринесат за романтиката в спалните. Използват се и за създаване на уютна атмосфера в салони за красота или бутици, като цветните стъклени врати могат да са и за кухня, баня или детска стая.

Вашият коментар