You are currently viewing Как може да вдъхнем живот на старата врата

Как може да вдъхнем живот на старата врата

В днешно време не само както при модата, но и при вратите старото може да се преобрази в нещо модерно и свежо, без да ни се налага да харчим много пари, за да постигнем този ефект.

Един от най-често използваните и познати методи на всеки един от нас е, с помощта на боя.

Тя наистина може да преобрази нашата интериорна врата. Когато избираме цвета, с който ще си боядисваме врата, той може да е в една тоналност спрямо останалата част от нашия интериора – стени, мебели дори и подова настилка. Има изключително богата гама от цветове, така че ще можем лесно и бързо да намерим подходящ цвят, който да задоволи изцяло нашия вкус. Така че и при вратите може да създадем една перфектна модна линия, дори когато съчетаем два или повече различни цвята.

Стара врата

Голямо разнообразие от цветове

Не трябва да се страхуваме да експериментираме с цветовете, може да изразим себе си с тях. Едни от най-предпочитаните цветове се оказват топлите земни тонове в повечето случаи жълто, зелено и кафяво. Като тези цветове ще внесат топлина и комфорт в нашия дом, вилата, ваканционни жилища, детски градини, козметични студия и други. Те наистина могат да бъдат подходящи за всяко едно жилище. Особено за хората с по приключенски дух, изключително често си избират наситено червено, тъмно син или шоколадово кафяв цвят. За хората, които се придържат към по класически стил и гама, в повечето случаи се спират на матовата гама  независимо от цвета. Богатата гама от цветове и нюанси при боите ни позволява да си изберем това, което мислим, че ще ни отговаря на стила.

Така по този начин ще си освежим интериора с много по-малък бюджет и няма да е необходимо да търсим подходящи майстори, за да го направят. Стига и да имаме желание и воля от наша страна може и сами да си ги боядисаме.

Вашият коментар