You are currently viewing Имат ли предимства фалцовите интериорни врати и какви са те?

Имат ли предимства фалцовите интериорни врати и какви са те?

За повечето потребители понятието „ фалцова врата” крие в себе множество неизвестни. За да бъдем максимално полезни в предоставянето на информация, ще разясним възможно по най- oпростeния начин значението на термина. Фалцовите врати са интериорни врати, при които езикът на бравата остава скрит при затворено положение на вратата. Това е така заради това, че ръба на крилото / отваряемата част/ застъпва касата и разстоянието между двата елемента остава запълнено.
При покупката на интериорна врата, всеки от нас е срещал подобен вид модели, но вероятно не е било обърнато по- специално внимание.

Съществуват няколко основни разлики между фалцовите врати и тези без фалц.

Тук е мястото да си зададем въпроса „Имат ли предимства фалцовите интериорни врати и какви са те „ ?

След като вече изяснихме значението на понятието, вероятно сте останали с впечатление, че изглеждат по- добре визуално? Смело можем да потвърдим, че това е така. Модерните машини, които се използват за изработката, спомагат за разнообразният и модерен вид на вратите. Вече не са скучните модели от едно време, с които сме израснали. Дори напротив. Съвременните технологии успяват да ни удивят с „вълшебствата”, на които са способни. Сега можем да избираме между класически вариант или по- разчупен, със стилни декорации или картинки. При всички случаи жилището ще добие стилна визия.
Освен дизайна, другият плюс на тези интериорни врати е това, че задържат праховите частици и влагата извън помещението.
Като всяко една стока на пазара, фалцовите врати притежават и недостатък, спрямо безфалцовите – по- високата цена, като разликата в цените не е много голяма. Това обаче е гарант за качество и дълга време за експлоатация. Освен това, фалцовата врата притежава по- висока степен на шумо и топло изолация, която липсва при безфалцовата.
Всеки може да подари на дома и семейството си уюта и комфорта с една такава врата, без да прави компромис с качество и дизайн.

Вашият коментар