Плашат ли ви довършителните дейности след монтажа на вратите ви?

Плашат ли ви довършителните дейности след монтажа на вратите ви?

При покупка на нов апартамент, къща или офис идва моментът, в който трябва да се закупят интериорните и входната врата. На пазара се предлагат най-различни модели. Предлагат се модели, както за затворени помещения – апартаменти, така и такива с UV защита – за къщи. Като цяло разликата им е в покритието.

Много хора питат как да направят декорацията на входни врати, чиято цена да е достъпна? Преди да извършите тази процедура обаче, трябва да се запознаете с видовете камъни, за да направите най-правилния избор.

Какви са вариантите за обличане на зида?

Вариантите за обличане на зида са много и всеки сам избира кой е най-подходящият вариант за декорация на зида.

Пример за обръщането на зида е лепенето на естествен или изкуствен камък. Изкуственият камък се използва за облицовка, както на външни, така и на вътрешни повърхности на къщата. В същото време не е необходимо да се прави идеално равна повърхност, в резултат, на което работата става лесно осъществима.

За да бъде успешен завършекът на металната врата отвътре, той трябва да бъде точно съобразен с интериора на коридора. Изборът на естествен камък е доста лесен за изпълнение. За да направите това, просто трябва да определите цвета и текстурата на елементите.

Друг  вариант е да обърнете зида с уширителни планки и первази от МДФ или HDF материал. Това ще ви спести много време и усилия.

Какво още трябва да се направи?

Важен етап, който не трябва да пропускаме е изграждането на праг. В магазинната мрежа повечето модели се предлагат с вграден такъв, но има и модели, които разполагат само с Г-образна лайсна, за по-лесното му изграждане. В този случай ние трябва да си изградим праг. Изграждането му може да се направи от плочки, естествен камък или пък дървен материал в зависимост от възможностите и предпочитанията на всеки.

Това са част от нашите предложения за декориране на врата след монтажа й, а вие развихрете въображението си и не забравяйте да добавите и доброто си настроение, за да завършите проекта си по най добрия начин.

Вашият коментар

Close Menu