You are currently viewing Плашат ли ви довършителните дейности след монтажа на вратите ви?

Плашат ли ви довършителните дейности след монтажа на вратите ви?

При покупка на нов апартамент, къща или офис идва моментът, когато е нужно да се подновят интериорните и входната врата. Тръгнете ли да обикаляте, ще се натъкнете на факта, че вече е все по-разпространено магазините да изкарват богат каталог с продукти от всевъзможни модели. Предлаганите възможности са както за затворени помещения – апартаменти, така и такива с UV защита – за къщи. Като цяло разликата им е в покритието.

Много хора питат как да направят декорацията на входни врати, така и че да съвпадне с отделения от тях бюджет? Преди да преминете през цялата история, трябва да сте си изчели материалите за видовете камъни, за да е възможен идеалния избор според Вашите изисквания.

Множество от варианти за обличане на зида?

Вариантите за обличане на зида са много и личния избор е за предпочитане, за това кой е най-стилистичния вариант за декорация на зида.

Нагледна идея за обръщането на зида е така наречения метод – лепенето на естествен или изкуствен камък. Така наречения изкуствен камък се използва за облицовка, не само на външни, но на вътрешни повърхности на сградата. Сметнете го като чист закон, че е задължително да се направи идеално заравнема повърхност, в резултат, на което труда и идеята стават лесно осъществими.

За да бъде до край изпипан и напаснат завършекът на металната врата от вътрешната страна, той трябва да е точно съобразен с интериора на коридора. Това да наклониш везната към естествен камък е доста лесен за изпълнение. За да осъществите това, просто трябва да определите цвета и текстурата на елементите.

Друг вариант е да обърнете зида с уширителни планки и первази от МДФ или HDF материал. Именно този подход води до спестяване на време и усилия.

Какво още трябва да се направи?

Важен етап, който не трябва да пропускаме е изграждането на праг. В магазинната мрежа повечето модели се предлагат с вграден такъв, но има и модели, които разполагат само с Г-образна лайсна, за по-лесното му изграждане. В този случай ние трябва да си изградим праг. Изграждането му може да се направи от плочки, естествен камък или пък дървен материал в зависимост от възможностите и предпочитанията на всеки.

Това са част от нашите предложения за декориране на врата след монтажа й, а вие развихрете въображението си и не забравяйте да добавите и доброто си настроение, за да завършите проекта си по най добрия начин.

Вашият коментар