You are currently viewing Невероятни идеи за входна врата

Невероятни идеи за входна врата

Създайте вход бордюра

Бордюрът на входната врата е много важен за първото впечатление за Вашата входна врата. Той определя вашия личен стил. Няколко внимателни щрихи могат да направят всичко различно. Независимо дали пребоядисвате съществуваща врата, освежавате с нова изтривалка или правите цялостен ремонт на вашата веранда, тези идеи за входни врати ще ви дадат вход, с който да се гордеете.

Каналните крайбрежни вибрации

Бялата облицовка и врата с бледо пясъчен цвят ще създадат успокояващ вход, с прекрасна крайбрежна гледка. Син килим на веранда, бурни фенери и дървен люлеещ се стол създават стилна, но спокойна атмосфера на плажната къща, която не би изглеждала неприятно на калифорнийските брегови линии. Изобилие от листа в поцинковани саксии завършва външния вид на бохо.

Преобразяване с капризна облицовка

Дървената облицовка в стил кабина изглежда стилна и съвременна, когато е боядисана в тонални нюанси на сиво шисти. Повдигнете външния вид със симетрично осветление за стена и обикновен железен сърдечен венец, за да предизвикате съвременната прохлада.

Изберете емблематични нюанси

Известни със своите изискани и стилни цветни класации, Farrow & Ball са нашият фаворит, когато става въпрос за подмладяване на входни врати.

Създайте изкривени форми

Входните врати не трябва да са под прав ъгъл. За да смекчите екстериора на дома си, помислете за извита веранда и входна врата с кръгло стъкло. Тази заоблена форма работи както с двойни, така и с единични врати и добавя нотка на елегантна следвоенна носталгия.

Монтирайте венец

Ако искате да направите силно изявление, завъртете цветното колело нагоре. Омекотете контраста със сезонен зелен венец и множество саксийни растения.

Изберете детайли с пощенска кутия

Вниманието към детайлите ще направи Вашата входна врата да се откроява от всички останали на улицата.

Увеличете номера на вашата врата

Бъдете пощальон или най-добрият приятел на шофьора на доставка с номер на входна врата, който не можете да пропуснете.

Актуализирайте изтривалката

Изтривалката ще предпази коридора ви от кални отпечатъци и ще добави малко индивидуалност към входа. Издръжлив материал като метал или каучук работи по-добре за външните стъпала.

Вашият коментар