You are currently viewing Материали от които се изработват входните врати

Материали от които се изработват входните врати

Фибростъкло

Вратите от фибростъкло са изработени, за да издържат на години употреба, без да имат и драскотина. Фибростъклото може да се поръча в избрана от Вас цветова палитра и лесно може да се пребоядиса. Някои врати дори се предлагат с опция дървена облицовка, която да отговаря на Вашия домашен декор.

Алуминий

Алуминиеви входни врати

Той е най-популярният, достъпен и траен материал, използван за входни врати. Освен, че е устойчив на влага, металът е в състояние да се справи с тежестта на голямо парче стъкло и все още да се плъзга плавно в продължение на години. Често представя елегантно, модерно усещане, на фона на по-традиционния дом. Когато са боядисани, алуминиевите врати или стенни системи могат да съответстват на всичко около тях.

Дърво

Страхотен избор за входни врати, ако сте подвластни на класиката в интериора. Дървена врата е възможно да се закупи и да отговаря на Вашите специфични изисквания. Широкият избор от дърво и стъкло, от които можете да избирате, позволява да блеснете със своя стил. Имайте впредвид, че дървените врати са много тежки. Те предполагат стабилен обков, затова не пестете средства за него. Така ще получите качество, на което ще се радвате с години.

ПВЦ

ПВЦ материала не допуска драскотини, много е термоустойчив и бюджетен вариант. Често използвани за външни врати към зимни градини, ПВЦ вратите могат да се люлеят, плъзгат или сгъват. Изборът е твой.

ПВЦ е изключително издръжлив материал, който може да издържи ежедневната употреба на вратата с години. Енергийна ефективност е на доста високо ниво, което би се харесало на всеки. Във вътрешността на ПВЦ рамките има термоблокове, които улавят топлината, така че се задържа температурата в помещенията без да се променя драстично. Материалът не се изкривява от топлина и влага и не се свива от студа.

Изберете врата според Вашите нужди и не робувайте на установени и закостенели принципи. Създайте своя уют у дома сами, според своите представи за красота.

Вашият коментар