You are currently viewing Предимствата на блиндираната врата

Предимствата на блиндираната врата

Много често на повечето жилища, за входна врата, първо хората си слагат врата от естествено дърво и след това като втора входна врата си монтират изцяло метална. Това, през изминалите години, се е правило с цел да се получи по-добра топлоизолация на цялото жилище.

Смяна на двете врати с една блиндирана

Ако сте решили, че ще правите смяна на тези две врати с една блиндирана такава, първо трябва да заделите време и определен бюджет за това решение. Време ще Ви трябва, защото има изключително много магазини за врати, в които ще намерите голям набор от модели блиндирани врати. Техните основни различия са, както във външния вид, така и в качеството, сигурността на заключване, дебелината на крилото, изолацията и разбира се, в цвета.

Вратите от тази категория са метални, но има и такива, които са покрити допълнително с ламинирани ПДЧ или МДФ панели. С тези свои качества блиндираните врати са идеални, за да заменят двете входни врати.

Изолация на блиндираните врати

Каменно-минералната вата е най-доброто решение, ако търсите добра шумо- и топлоизолация на жилището си. Наред с този тип изолация, може да попаднете на изолация от полистирен, която също ще Ви предпази от шум и ще спомогне за топлината в дома Ви.

Блиндирана врата

Заключване при блиндираните врати

В зависимост от вида на заключването, вратите могат да бъдат с метални допълнителни шипове, влизащи в касата откъм три посоки. Има и друг вариант – при него всички налични шипове (пасивни и активни) влизат отново в касата, но само встрани. Погледнете на блиндираната врата като на вложение, което правите за дълги години напред. При взимане на решение за входна врата подходете изключително внимателно и много прецизно.

В заключение на всичко това можем да Ви успокоим, че за всяко едно решение има и вариант за изпълнение. Така, че оставете притесненията! Остава само да си изберете една от турските блиндирани врати, която ще покрие всички очаквания за изолация, заключване и гаранция за експлоатация. Перфектна работа ще Ви свърши всяка блиндирана врата с фиксирана каса.

Вашият коментар