You are currently viewing Предимствата на блиндираната врата

Предимствата на блиндираната врата

Много често на повечето жилища за входна врата първо се монтира дървена врата и след това като втора входна врата се монтира изцяло метална. Като това се е правило с цел да получим по-добра топлоизолация на цялото жилище.

Смяна на двете врати с една блиндирана

Ако сме решили, че ще правим смяна на тези врати с блиндирана такава, първо трябва да заделим време определен бюджет за това решение. Време ще ви трябва, защото има изключително много магазини за врати на пазара, които предлагат голямо разнообразие от блиндирани врати. Те, от своя страна, се различават помежду си спрямо качеството си, сигурността на заключване, дебелината на крилото, изолацията и, разбира се, по цвета.

Вратите от този тип са метални, но има и такива, които са покрити допълнително с ламинирани ПДЧ панели. По този начин блиндираните врати са идеални, за да заменят двете входни врати.

Изолация на блиндираните врати

Каменно-минералната вата е най-доброто решение, ако търсим добра шумо- и топлоизолация на жилището ни. Освен този тип изолация, може да попаднете на изолация от полистирен, която също ще ви предпази от шум и ще задържи топлината в дома Ви.

Блиндирана врата

В зависимост от вида на заключването могат да бъдат с метални шипове, които влизат в касата в три посоки. Има и друг вариант, при който активни и пасивни шипове влизат в касата само встрани. Блиндираната врата е инвестиция, която се прави за дълги години напред. При избора ина такава врата трябва да се подходи изключително внимателно и много прецизно. В заключение на всичко това можем да кажем, че за всяко едно решение има и вариант за изпълнение. Така, че няма за какво да се притесняваме. Остава само да си изберете една от турските блиндирани врати, която ще изолира всичко, при това изключително добре.

Перфектна работа ще ни свърши всяка блиндирана врата с фиксирана каса.

Вашият коментар