You are currently viewing Няколко вида интериорни врати

Няколко вида интериорни врати

От първостепенно значение, за всеки който планира строителен проект е да вземе предвид предварително какви вътрешни врати ще избере. Традиционно цената, размерът и материалът са основните движещи фактори за избора на правилните вътрешни врати за Вашия дом. Начинът, по който се проектира всичко в интериора, вече се е променило и е на друго по-високо ниво. Така че, има какво да научите относно видовете вътрешни врати и тяхното правилно интегриране в дизайна на жилилището.

Елегантен провинциален стил

Дизайнът на двойните врати се отличава с много елегантна рамка и корпус характерен за провинциалният стил. Дългите тънки панели с вертикално дъно достигат до по-малки повдигнати панели в горната част на вратата. Пространството между двата панела се отличава с хоризонтални детайли. Използвайте този тип врати в традиционен декор на дома, особено във френския провинциален стил.

Модерни френски врати

Концепцията на френската интериорна врата тук е актуализирана, за да отговаря на модерения стил. Тези панели имат кръг, транспониран върху пресичащите се по-малки стъкла. Тънките рамки са елегантни и придават ултрамодерна привлекателност на интериора. Тези врати са идеални за градско таванско помещение и биха добавили и изискан усет към всеки съвременен проект.

Матирани панелни врати

Този традиционен стил на вратата придава вид на значителна дълбочина, благодарение на омекотените слоеве, които създават скосен ефект за външната рамка, сдвоена с повдигнатия централен панел. Този стил на вратата е идеален за всеки луксозен съвременен декор на дома. Изберете прекрасна дръжка за този стил на вратата, за да подсилите нейната красота.

Шест панелна врата

Тази елегантна интериорна шест панелна врата се отличава с уникален външен вид с два малки централни панела, подчертани от два удължени горни панела и два долни панела под формата на отворена книга. Централните панели са скосени, а външното рамкиране е изпъстрено на много нива. Този стил може да се използва във всеки традиционен или висок клас декор, който гарантира допълнително нотка на елегантност.

Кръст и книга

Врата тип кръст и книга

Този стил на врата е наречен „Кръст и книга“, тъй като горната част на шест панелната врата наподобява кръст, а долната част – отворена книга. Централният панел за вмъкване има скосени краища. Това е много традиционен стил на вратата и може да се използва във всеки съвременен, селски, занаятчийски или традиционен декор.

Вашият коментар