You are currently viewing Блиндирани врати според зодията

Блиндирани врати според зодията

Овен – той трябва да е първи във всичко! Това важи и за входната му врата. Представителите на зодия Овен са хора, които искат качество, без значение каква цена е необходимо да заплатят. За това подходящ модел за тях е блиндирана врата Т 905, с вградена аларма в крилото.

Телец –те са любители на лукса, освен това са много добри естети и за тях всеки детайл е от значение. При избора си на блиндирана врата, те задължително ще искат тя да се съчетае перфектно с интериорните врати в дома им. Вратата, която им подхожда е блиндирана врата Т 1003, която покрива всичките им изисквания.

Близнаци – те обичат изгодните покупки. В никакъв случай не са от хората, които биха избрали най- евтиният артикул, но биха се пазарили, щом става въпрос за цена. Подходящ модел входна вратата за тях е – блиндирана врата, модел Т 100, която предлага по-голям избор на цветове и в същото време е на добра цена.

Рак – още един зодиакален знак, който не обича да харчи много пари за каквото и да е, включително и за входна врата. Раците са много добри в сключването на изгодни за тях сделки. Поради тази причина, за един Рак не е срамно да пита за отстъпка. Подходяща за него е – блиндирана врата, модел Ale 404. Този модел врата, не изисква изграждане на праг, защото има такъв, което би спестило допълнителна работа и разходи.

Лъв – той е с вродени лидерски качества, винаги избира качеството, без значение от цената, която ще заплати. За него е важно входната врата да е максимално сигурна и в същото време естетически да отговаря на неговия стил. Поради тази причина най- подходящата блиндираната врата е модел Т 902 – съчетание от сигурност, гарантирано от 9 см. крило, две заключващи системи, които са независими, допълнителна система тип ”резе”, 8 броя пасивни шипове, както и подчертан стил – модел без фрезовки, в цвят Дъб Вераде.

Дева – любители на екстравагантността! Те обичат да правят впечатление, било с облеклото си, с дома си или с входната си врата. За тях не е проблем да съчетаят няколко цвята, дори и при входната си врата, с цел, тя да изпъква и да прави впечатление от далеч. Те обичат да се отличават, затова подходяща входна врата за тях е: модел Т 110, с цвят Златен дъб. Блиндирана врата, която освен сигурност, придава на дома на Девите и уникалност.

Везните са претенциозни. Те винаги търсят почти невъзможни съчетания. При тях избора на врата е обвит в много сложни въпроси, от които избора се затруднява допълнително. Те често не съпоставят качеството с цената. Трудно вземат решения, за да изберат идеалната врата и биха отделили много време в търсенето ѝ. Подходящата врата за тях е – блиндирана, модел Т 1001. Тя съчетава модерен стил и сигурност.

Скорпионемоционални хора, които не владеят емоциите си. Относно покупките, които правят – не щадят средства. За Скорпиона е важно качеството. Привърженик на скъпите вещи, готов да закупи най- скъпата врата за своя дом, за да може тя да е в синхрон с всички мебели и вещи, които притежава. Входна врата, подходяща за този зодиакален знак е Т 1002 – модел, който не остава незабелязан.

Стрелец привърженици на семплите артикули. Те не обичат орнаментите, многото детайли ги отблъскват. При тях не е трудно да направят избор на входна врата, защото знаят какво искат. За тях подходяща врата е: модел Т 102, в бял цвят. Вратата има детайли, но са в границите на нормалното, освен това здравината и сигурността, в съпоставка с цената на вратата, я правят за него, най-добрия избор.

Козирогизключително детайлни, трябва всеки детайл да им се хареса, в противен случай, няма да купят. Тази зодия се затруднява със избора си на врата, защото има потребност да изследва всеки детайл и да е наясно кое къде стои. Повечето представители на този зодиакален знак са привърженици на тъмните цветове, за това, подходяща врата за Козирога е модел Т 111, с цвят Черна перла.

Водолей – хора на иновациите! Те обичат новото и непознатото, готови са да експериментират, дори и с дома си. Лесно могат да направят избор за входна врата, стига тя да е нова на пазара. Първият човек, закупил я, ще е със зодиакален знак Водолей. Подходящата врата за тях е модел Т 910 (масивна и иновативна).

Риби те са практични. Представителите на този знак търсят най-бюджетният вариант. Те не са от хората, които биха дали много пари, за каквото и да е било, така и за входна врата, биха избрали най-икономичния модел. Подходящи модели за този знак са блиндираните Т 003 и Т 005, с удобството, че при тези модели не се налага къртене, защото те се поставят върху други каси.

Вашият коментар