You are currently viewing Вратите, размерите, монтажите и всички онези неща, с които Вие се сблъсквате рядко, a аз всеки ден

Вратите, размерите, монтажите и всички онези неща, с които Вие се сблъсквате рядко, a аз всеки ден

Дори и най-красивата врата, ако е сбъркана при поръчка или монтирана грешно е обречена на провал!!! Мили клиенти, за нас Вие сте като онази приказка за семействата: ,,всички щастливи клиенти са щастливи по един и същи начин и всеки недоволен клиент  е недоволен по своему”.

Никога не си мислете, че момичето зад бюрото е гордо от това, че е възникнал проблем при поръчката или монтажа на вратата Ви.

Тук се сещам за онази приказка за раждането – ,,майката я боли, но бебето два пъти повече го боли“.

Ако тя се усмихва, то е с тайна надежда да не я удушите и в опит някак да раздвижи сгъстените, резки и проницателни Ваши викове.

Бъдете милостиви … По същия начин, по който тя беше, когато Вие излагахте абсурдните си виждания и фантастични очаквания …

Бъдете търпеливи, защото тя Ви чака един месец да решите конкретен цвят и Ви звънеше почти през ден, за да Ви информира за различни опции на плащане, ако имате финансови затруднения.

Да, тя, точно тя е една от предпоставките да живеете най-сетне на едно по-добро място. И да се решите най-сетне да направите ремонт. Сега обвинявате нея за неща, за които е много вероятно тя да няма вина.

Затова тя реши да Ви разкаже за нещата, с които Вие се сблъсквате рядко, а тя всеки ден.

Клиентите чуват това, което им е изгодно и понеже тя много добре знае това, никога няма да си позволи да обещае нещо, в което не  е сигурна. Защото дори без да е обещала Вие ще я обвините, а какво остава да обещае.

Искреността е качество на смелите, затова тя ще Ви каже да си прочетете пак договорите, които сте разписали и учтиво ще Ви напомни, че тя също има копие от тях.

А сега ето няколко полезни съвета, които тя Ви обяснява в шоурума, докато Вие си гледахте телефона и само се усмихвахте, а после решихте, че не сте информирани за това, което предстои.

В основата на добрия монтаж стоят три основни фактора: правилно взетият размер, правилно поръчаната врата и златните ръце на добрия майстор.

Ако всеки от тези компоненти  е налице – честито, Вие най-вероятно ще имате страхотни врати.

ПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГАТА ,,ВЗЕМАНЕ НА РАЗМЕР“ !!!

Когато са Ви взели размерите, компетентното лице е дало препоръки, с които не просто сте длъжни да се съобразите, а е задължително да са направени и в деня на монтажа да сте дали своя принос към крайния задоволителен резултат.

Поръчки, при които клиентът не е сигурен в размера на строителните си отвори е риск, който не си заслужава. Плюс всичко друго, избягвайте нелепости като тази.

След като вече са Ви взели размер, спазили сте препоръките и сте поръчали вратите, е време да сте подготвили подовата настилка, защото за вътрешните врати е важно да се подрежат крилата им, именно според настилката, така че нито да стържат в пода, нито да има луфт, през който домашният любимец да минава …

В деня на монтажа Ваше задължение е да осигурите достъп на монтажната група не само до обекта, но и да съобразите има ли къде да спрат, за да се спести време и излишен фитнес от това да се носят на гръб крила, каси и всички аксесоари …

Задължително си огледайте вратите, дали съвпадат с избраните от Вас модел и цвят … И моля Ви правете го преди да се монтират, защото това ще спести толкова ядове – ВЗАИМНИ!!!

Бъдете съобразителни, при необходимост информирайте съседите за шум, особено, ако имате демонтаж на лята метална каса.

Да, монтажниците е много вероятно да изцапат леко покъщнината Ви, не им е цел, никой нарочно няма да цапа излишно, просто някои услуги го изискват.

Вие имате права, запознайте се с тях, във всеки магазин ще Ви дадат листовки, които да Ви насочат какво да наблюдавате по време на монтаж – НАБЛЮДАВАЙТЕ ГО!

Монтажът е към своя край … Сега е моментът да попитате как се поддържа обковът на новата Ви входна врата, да имате и гаранция, но не може за едно елементарно смазване на панти да идва цяла монтажна група, когато някой някъде стои без входна врата, да речем …

Уважаеми клиенти, ние сме на мнение, че клиентът винаги има право, така е, но има и задължения и те не са много и сложни, а биха се избегнали толкова много проблеми, ако отделите малко време и енергия. Все пак всичко, което се прави – се прави за Вас!!!

Вашият коментар