You are currently viewing Интериорни врати подходящи за интериор на вашия нов бутиков магазин за цветя

Интериорни врати подходящи за интериор на вашия нов бутиков магазин за цветя

Съвсем наскоро реших да стартирам малък семеен бизнес, свързан с продажбата на цветя за подарък, за дома или за градината. Тъй като отглеждането и грижата за красиви растения винаги е било моя страст, реших да го превърна и в мой бизнес. С оглед на това, че конкуренцията е изключително голяма, исках моят магазин да изглежда уникално и неповторимо във всеки един свой детайл. Реших да не жаля средства и сили за постигането на мечтата си, превърнах магазина в едно малко райско кътче обсипано с красиви зелени и цъфнали растения. Исках моите клиенти да се възхищават, когато посетят магазина ми и същевременно да останат доволни, исках всичко да ги подтиква да си закупят от моите растения, отгледани с толкова любов.

В подготовката около откриването, трябваше да помисля за много неща, а след цветята най-важното беше интериорът. Избрах белия цвят за стени и мраморна бяла настилка със сиви нишки, мебелите и рафтовете отново бяха в бял и сребрист цвят. Тези два цвята в съчетание със зелените растения направиха магазина да изглежда луксозен и чист, уникално изглеждащ. И тук искам да Ви вмъкна детайла, за който започнах да пиша.

интериорна врата за дома

Избор на интериорни врати

Докато провеждах обиколките ми за избиране на настилка, боя и всякакви строителни материали, осъзнах, че ще ми трябват и 3 интериорни врати. С тяхна помощ щях да разделя отделните помещения. Мислех си, че това е лесна работа, докато не осъзнах, че не е толкова лесно, да се спра на идеалните врати за моя магазин. Толкова уж незначителна част от интериора, докато не се сблъскаш с това и не разбереш, че не е никак маловажно през какви врати ще влизат клиентите ти и какво ще разкриват вратите за тях. Едни врати бяха крайно скъпи, други нискокачествени, трети пък изобщо не отговаряха на цвета на интериора ми и на скъпите материали, на които бях заложил. След дълги обиколки, моя приятелка, която е обзавела свой салон за красота, ме посъветва да потърся магазините за интериорни врати – Врати София.

Немски интериорни врати Граде

Каза ми, че там ще намеря каквото търся. Запътих се натам и още от вратата ме посрещнаха спретнати и вежливи служителки, на които им беше достатъчно само да чуят за какво съм дошъл. Не отне повече от 5 минути да ми покажат точно това, което търся. Веригата магазини работи с немски производител на врати Gradde – тези врати могат да предложат всичко на всеки на разумни цени и високо качество. Дори не се замислих. Бях намерил това, което търся. Избрах 3 интериорни врати в цвят Сибирска лиственица, като всяка от тях имаше различен принт на цвят, което страхотно се върза с интериора, който исках да постигна.

И така уж не толкова важните врати, просто промениха облика на помещението ми. Всяка от тях беше тематична за помещенията и това какво се предлага в тях. Клиентите ми са възхитени и аз съм възхитен. Бизнесът ми потръгна и всичко стана така, както аз исках. Във Врати София разбрах, че когато попаднеш на точните професионалисти в каквото и да е естество, времето, което би отделил сам да се луташ ще ти бъде спестено. А резултатът ще бъде точно този, който искаш.

Вашият коментар