Нов живот за старата врата

Нов живот за старата врата

Не само в модата, но и при вратите, старото може да се превърне в нещо свежо и модерно, без да се налага да харчите големи суми за да го постигнете.Ще ви предложим лесен и достъпен начин за да го направите с помощта на боя. Боята може да преобрази вашата врата, като и придаде контраст или драматичен вид, който може да бъде продължен и в останалата част от интериора, като следвате една и съща линия.

Ако всичко във вътрешния интериор е постигнато, но все пак усещате, че не всичко е така както сте си го представяли, то боядисването на интериорната врата ще придаде завършителен щрих на цялостната визия на дома, за която мечтаете.

Както казахме, не само в модата, но и при реставрирането на интериорни врати има модни тенденции, като все по-смело се очертава увереното използване не цветовете. Не се страхувайте да експериментирате с цветовете, изразете себе си с тях и създайте своя собствен стил! Най-лесния и достъпен начин е да добавите акцент с един нестандартен цвят на вътрешната врата. Като най-предпочитани се оказват топлите земни тонове : жълто, зелено и кафяво. Тези цветове ще донесат полъх на топлина и комфорт във вашия дом. Те са доста предпочитани за вили и ваканционни жилища.

За хората с по-приключенски дух, предпочитани цветове се очертават шоколадово кафяво, наситено черно и тъмно синята гама. Тези смели цветове ще внесат екзотична нотка в жилището.

Експертите в тази област препоръчват да се спрете на матовата гама, независимо от избора ви на цвят. По пастелните тонове и наситените цветове ще ви гарантират челна позиция в интериорния и модерен дизайн.

Ако искате да постигнете пространство, то тогава можете умело да съчетаете цветовете, които допълват и пасват идеално на цвета на вратите. Но ако искате светлината да падне върху вратата, тогава заложете на по-ярки и смели цветове. Естествено, всичко в дома трябва да е хармонично, за това не забравяйте да добавите елементи в същата цветова гама.

Вашият коментар

Close Menu